Albanska

Hem/Albanska
Art.nrBildNamnPrisKöp
A41661 MINUTE PERRALLA190.00 kr
A223365 MRKULLITE E BOTES250.00 kr
A416350 PERRALLA ME TE BUKURA320.00 kr
A211ABETARE PER KLASEN E PARE TE… (Dukagjini) Nytt95.00 kr
A212ABETARE PUNE (Dukagjini) Nytt70.00 kr
A2078AGIMET E KALTRA90.00 kr
A2094ALBUM60.00 kr
A210ALFABETI PERMES VARGJEVE65.00 kr
A2093ARIA80.00 kr
A4159AURORA DHEFUSTANI SHUMENGJYRESA60.00 kr
A4157BOTA E BEBES -LEVIVJA, NATYRA, TRUPI (Hårdblad) 4 Böcker320.00 kr
A4176ENCIKLOPEDIA IME 6-10 år300.00 kr
A4172FABULAT E EZOPIT (Tevegjel por mendjemprehte)85.00 kr
A2073FISET SHQIPTARE HISTORIA, SHOQERIA DHE KULTURA290.00 kr
A4173FLUTURIML MARKUT 6-8 år70.00 kr
A2091GAVROSHI100.00 kr
A2096GJERGJAT NE DRITA PERKRENARESH Trilgji 3 böcker300.00 kr
A2076GJERGJI I ARBERISE NA ADRIANOPOJE80.00 kr
A270GJUHA SHQIPE FLETORE PUNE 8 (ALBAS)70.00 kr
A267GJUHA SHQIPE KL. 7 (ALBAS) I DGJTALIZUAR120.00 kr
A269GJUHA SHQIPE KL. 8 (ALBAS) I DGJTALIZUAR120.00 kr
A268GJUHA SHQIPE KL.FLETORE PUNE 7 (ALBAS)70.00 kr
A216GJUHA SHQIPE 10 (ALBAS)110.00 kr
A214GJUHA SHQIPE " Dukagjini"80.00 kr
A262GJUHA SHQIPE FLETORE PUNE 2 (Albas)70.00 kr
A217GJUHA SHQIPE 1190.00 kr
A261GJUHA SHQIPE 2 (Albas) I DIGJITALIZUAR120.00 kr
A263GJUHA SHQIPE 3 "Albas" I DIGJITALIZUAR120.00 kr
A265GJUHA SHQIPE 4 "Albas" I DIGJITALIZUAR120.00 kr
A266GJUHA SHQIPE FLETORE PUNE 4 "Albas"70.00 kr
A264GJUHA SHQIPE FLETORE PUNE 3 "Albas"70.00 kr
A219GJUHA SHQIPE PER TE HUAJT(Albanien language for foreiners) +3CD495.00 kr
A2077GJUMASSHET E SE DIELES80.00 kr
A215GJUQIPE FLETORE PUNE 865.00 kr
A2088HAJDI (Hårdomslag)160.00 kr
A2090JASEMINI NE VENDIN E GENJESHTAREVE135.00 kr
A4174KAM MIQ NGA E GJITHE BOTA 8-12 år200.00 kr
A226LETERSIA BASKEKOHORE SHQIPTARE90.00 kr
A225LETERSIA MODERNE SHQIPTARE95.00 kr
A222LIBRI I ARTE I ENCIKLOPEDISE320.00 kr
A4161LIBRI SEKRET I NJE AVENURIERI90.00 kr
A4162LIBRI SEKRET I VAJZAVA TE ZONJA90.00 kr
A4175LLEGJENDA DHE BALADA SHQIPTARE 8-12 år200.00 kr
A2081LULI I VOCERR55.00 kr
A2082ME QUAJNE….GJERGI KASTRIOTI SKENDERBEU85.00 kr
A2084ME QUAJNE….MBRETERESHE TEUTA85.00 kr
A2085ME QUAJNE….MUSINE KOKALARI85.00 kr
A2083ME QUAJNE….TEFTA TASHKO KOCO85.00 kr
A260MESO, ARGETOHU DHE PERGATITU PER KL.PA.120.00 kr
A2072MITOLGJI SHQIPTARE150.00 kr
A4160NA ISTE DY HERE…. (Perralla)79.00 kr
A2087NILS HOLGERSONI UDHETIMI IMRE.(… Underbara resa ge.)235.00 kr
A2080NITA59.00 kr
A2095OLIVER TUIST80.00 kr
A4170PANIK NE AUTOSTRADE 7-9 år90.00 kr
A4164PERRALLA FANTASTIK200.00 kr
A4156PERRALLEZAT E SHKRONJAVE75.00 kr
A2074PUSHIMET,FAMILJA,VENDLINDJA NE PRAKTIKA E DIASP…180.00 kr
A2092ROBINSON KRUSO80.00 kr
A2086RONJA VAJZA E KACAKUT(Ronja rövardotter)110.00 kr
A4158SAMUELI DHE VIOLINA PREJ 3-7 ÅR60.00 kr
A4171SFIDE ! NJE JAVE PA EKRARNE ! 7-9 år90.00 kr
A2079TREGIME ME TELEFON70.00 kr
A224UDHETIM NE BOTEN E PIKTURRES SHQIPTARE190.00 kr
A2075YLLI SAGO DHE FREKUENCA E FSHEHTE E DASHRISE130.00 kr
A220ZBULONI DETIN180.00 kr
A221ZBULONI KAFSHET180.00 kr
A131FJALE PAS FJALE, FJALOR ME FIGURA120.00 kr
A176TE MESOJME SE BASHKU199.00 kr
A149ABETARE E POSACME80.00 kr
A4131Libri im pare " TRAFIKU " (4-6 år)110.00 kr
A4133Libri im pare " FERMA" (4-6 år)110.00 kr
A4134FJALORI IM I PARE I ILUSTRUAR " Anglisht-Shqip"170.00 kr
A4135KONI BEN PICA 3-7 år49.00 kr
A122ABETARE …mbarekombetare (Hårdomslag) Albas med (E DIGJITALLIZUAR) 1 ÅR145.00 kr
A151FLETE PUNE ABETARE …mbarekombetare Albas60.00 kr
A153FLETORE PUNE E MODELUAR (Erbj.)39.00 kr
A161150 AKTIVITETET E MIA TE PARA100.00 kr
A200FAGET ARGETUESE HOP-HOP (3-4 vjec) Nytt120.00 kr
A112NJE HAP DREJT SHKOLLES (5-6 vjec) låda +CD265.00 kr
A1409 MIQTE E MI (4-5 vjec)120.00 kr
A4055A KE NDONJE SEKRET ? (ALBAS)85.00 kr
A65ABETARE abc75.00 kr
A10ABETARE ABC (Shkup)90.00 kr
A201ABETARE..mbarekombetare 4 böcker, cd, alfabet kort395.00 kr
A2052CFARE ZBULIM ! (histori idesh te rrufeshme)99.00 kr
A2053PITER PANI (Hårdomslag)120.00 kr
A2054BEMATE E LIZES (Hårdomslag)100.00 kr
A2055DITARI I GERGUT " nje tregim me skica "125.00 kr
A2056DITARI I GERGUT " rregullat e redrikut "125.00 kr
A2057DITARI I GERGUT " u mbush kupa "125.00 kr
A2058NASRADIN HOXHA ( Anekdita burimore)89.00 kr
A2059KONI, PAULI DHE PROBLEMET ME SHOQERINE89.00 kr
A2060BENI DHE ANA89.00 kr
A2061AVENTURAT E CIPOLINOS110.00 kr
A2064AGIMET E KALTRA69.00 kr
A157ALBANSKA ALFABET AFISH (56X40 CM)65.00 kr
A160ALFABET PUZELL AV TRÄ140.00 kr
A4053ATE DITE KUR HUMBA DHE ME GJETEN (ALBAS)85.00 kr
A29ATLAS GJEOGRAFIK99.00 kr