Albanska Barn och Ungdomsböcker

Hem/Albanska/Albanska Barn och Ungdomsböcker
Art.nrBildNamnPrisKöp
A2078AGIMET E KALTRA90.00 kr
A2094ALBUM60.00 kr
A2093ARIA80.00 kr
A2073FISET SHQIPTARE HISTORIA, SHOQERIA DHE KULTURA290.00 kr
A2091GAVROSHI100.00 kr
A2096GJERGJAT NE DRITA PERKRENARESH Trilgji 3 böcker300.00 kr
A2076GJERGJI I ARBERISE NA ADRIANOPOJE80.00 kr
A2077GJUMASSHET E SE DIELES80.00 kr
A2088HAJDI (Hårdomslag)160.00 kr
A2090JASEMINI NE VENDIN E GENJESHTAREVE135.00 kr
A2081LULI I VOCERR55.00 kr
A2082ME QUAJNE….GJERGI KASTRIOTI SKENDERBEU85.00 kr
A2084ME QUAJNE….MBRETERESHE TEUTA85.00 kr
A2085ME QUAJNE….MUSINE KOKALARI85.00 kr
A2083ME QUAJNE….TEFTA TASHKO KOCO85.00 kr
A2072MITOLGJI SHQIPTARE150.00 kr
A2087NILS HOLGERSONI UDHETIMI IMRE.(… Underbara resa ge.)235.00 kr
A2080NITA59.00 kr
A2095OLIVER TUIST80.00 kr
A2074PUSHIMET,FAMILJA,VENDLINDJA NE PRAKTIKA E DIASP…180.00 kr
A2092ROBINSON KRUSO80.00 kr
A2086RONJA VAJZA E KACAKUT(Ronja rövardotter)110.00 kr
A2079TREGIME ME TELEFON70.00 kr
A2075YLLI SAGO DHE FREKUENCA E FSHEHTE E DASHRISE130.00 kr
A2052CFARE ZBULIM ! (histori idesh te rrufeshme)99.00 kr
A2053PITER PANI (Hårdomslag)120.00 kr
A2054BEMATE E LIZES (Hårdomslag)100.00 kr
A2055DITARI I GERGUT " nje tregim me skica "125.00 kr
A2056DITARI I GERGUT " rregullat e redrikut "125.00 kr
A2057DITARI I GERGUT " u mbush kupa "125.00 kr
A2058NASRADIN HOXHA ( Anekdita burimore)89.00 kr
A2059KONI, PAULI DHE PROBLEMET ME SHOQERINE89.00 kr
A2060BENI DHE ANA89.00 kr
A2061AVENTURAT E CIPOLINOS110.00 kr
A2064AGIMET E KALTRA69.00 kr
A2018DAVID KOPERFILDI99.00 kr
A2071EMILI I Loneberges (Emil I Lönneberga)69.00 kr
A1994EMILI I PAMPOSHTUR I LONEBEGES69.00 kr
A1995EMILI I TMERRSHEM69.00 kr
A1989KALAMAJET E PALLATIT TIM69.00 kr
A2037Klasiket … HAIDI79.00 kr
A2036Klasiket … I MREKULLUESHMI MAGJISTARI I OZIT79.00 kr
A2040Klasiket … ISHULLI I THESARIT79.00 kr
A2038Klasiket … KOPSHTI SEKRET79.00 kr
A2039Klasiket … UDHETIMI I GULIVERIT79.00 kr
A1968LEGJENDA DHE RREFIME PER SKENERBEUN59.00 kr
A2065LIBRI I GABIMEVE59.00 kr
A1974LUSHI SI ASKUSHI59.00 kr
A2066LUTJET E MBREMJES59.00 kr
A2069ME QUAJNE….ALEKSANDER MOISIU85.00 kr
A2068ME QUAJNE….ISMAIL QEMALI85.00 kr
A2045ME QUAJNE….MARI KYRI85.00 kr
A2046ME QUAJNE….MARKO POLO85.00 kr
A2032ME QUAJNE …. ALBERT AINSHTAJN85.00 kr
A2034ME QUAJNE …. KRISTOFOR KOLOMBI85.00 kr
A2030ME QUAJNE …. LEONARDO DA VINCI85.00 kr
A2035ME QUAJNE …. TEREZA E KALUTES85.00 kr
A2033ME QUAJNE …. XHON LENON85.00 kr
A2031ME QUAJNE ….. BETHOVEN85.00 kr
A2063ODISEJA99.00 kr
A2050PA E VRARE MENDJEN 9-12 ÅR59.00 kr
A2009PINOKO59.00 kr
A2070PIPI CORAPEGJATA (Pippi Långstrum)89.00 kr
A2047PIPI CORAPEGJATA (Pippi Långstrum) Hårdomslag99.00 kr
A2048PIPI CORAPEGJATA NE ANIE (...Går ombord )69.00 kr
A2049PIPI CORAPEGJATA NE DETRAT E JUGUT(..Söderhavet)69.00 kr
A2051PRINCI I VOGEL (Hårdomslag)90.00 kr
A2062RRETH BOTES PER 80 DITE89.00 kr
A1925TREGIME TE MOCME SHQIPTARE59.00 kr
A2067ZOGU DHE KULLA59.00 kr
A2000TREGIME TE ZGJEHURA PER FEMIJE49.00 kr
E15 BARNBÖCKER MED BILD & TEXT UTVALADA AV OSS125.00 kr
E35 SKÖNLITTERATUR (ROMAN+POEZI) UTVALDA AV OSS250.00 kr
E25 BARN OCH UNGDOMSBÖCKER UTVALADA AV OSS150.00 kr