Art.nrBildNamnPris
A4130Libri im pare " FJALET E MIA TE PARA" (4-6 år)Libri im pare " FJALET E MIA TE PARA" (4-6 år)110.00 kr
110,00
A4131Libri im pare " TRAFIKU " (4-6 år)Libri im pare " TRAFIKU " (4-6 år)110.00 kr
110,00
A4132Libri im pare " BOTA RRETH NESH " (4-6 år)Libri im pare " BOTA RRETH NESH " (4-6 år)110.00 kr
110,00
A4133Libri im pare " FERMA" (4-6 år)Libri im pare " FERMA" (4-6 år)110.00 kr
110,00
A4134FJALORI IM I PARE I ILUSTRUAR " Anglisht-Shqip"FJALORI IM I PARE I ILUSTRUAR " Anglisht-Shqip"170.00 kr
170,00
A4135KONI BEN PICA 3-7 årKONI BEN PICA 3-7 år49.00 kr
49,00
A411612 PIXI SERIALI 12 Böcker (10*10 cm)12 PIXI SERIALI 12 Böcker (10*10 cm)160.00 kr
160
A410516 PERRALLA KLASIKE (+ CD) 8-11 år16 PERRALLA KLASIKE (+ CD) 8-11 år290.00 kr
290.00
A4055A KE NDONJE SEKRET ? (ALBAS)A KE NDONJE SEKRET ? (ALBAS)85.00 kr
85.00
A4073ALI BABA DHE DYZET HAJDUTETALI BABA DHE DYZET HAJDUTET49.00 kr
49.00
A4053ATE DITE KUR HUMBA DHE ME GJETEN (ALBAS)ATE DITE KUR HUMBA DHE ME GJETEN (ALBAS)85.00 kr
85.00
A4057BABI DO TE MATOHET (ALBAS)BABI DO TE MATOHET (ALBAS)85.00 kr
85.00
A4143BAMBI, GISHTEZA,MAGJISTARI I HAM.., SHITESJA.. 4 böckerBAMBI, GISHTEZA,MAGJISTARI I HAM.., SHITESJA.. 4 böcker110.00 kr
110,00
A4085BOTA E BEBES -LEVIVJA, NATYRA, TRUPI (Hårdblad) 3 BöckerBOTA E BEBES -LEVIVJA, NATYRA, TRUPI (Hårdblad) 3 Böcker240.00 kr
240.00
A4077CAMARROKJA PIPI CORAPEGJATACAMARROKJA PIPI CORAPEGJATA49.00 kr
49.00
A4051DITA IME E PARE E SHKOLLES (ALBAS)DITA IME E PARE E SHKOLLES (ALBAS)85.00 kr
85.00
A4054EDHE MAMBI PUNON ! (ALBAS)EDHE MAMBI PUNON ! (ALBAS)85.00 kr
85.00
A4140GALANIGALANI49.00 kr
49,00
A4107HISTORI ME ZANA DHE PRINCESHA 8-11 årHISTORI ME ZANA DHE PRINCESHA 8-11 år190.00 kr
190.00
A4144KLASIKE E MI TE PARE," PERRALLA KLASIKE, HISTORI - KLASIKE, PERRALLA PER TE ENDERRUAR 3 böckerKLASIKE E MI TE PARE," PERRALLA KLASIKE, HISTORI - KLASIKE, PERRALLA PER TE ENDERRUAR 3 böcker380.00 kr
380,00
A4087KONI FESTON DITLINDJEN ! 3-7 årKONI FESTON DITLINDJEN ! 3-7 år49.00 kr
49.00
A4090KONI FITON MEDALJEN E NOTIT 3-7 årKONI FITON MEDALJEN E NOTIT 3-7 år49.00 kr
49.00
A4089KONI KONI BEN NJE UDHETIM 3-7 årKONI KONI BEN NJE UDHETIM 3-7 år49.00 kr
49.00
A4091KONI LUAN FUTBOLL 3-7 årKONI LUAN FUTBOLL 3-7 år49.00 kr
49.00
A4136KONI MESEN TE KERCEJE 3-7 årKONI MESEN TE KERCEJE 3-7 år49.00 kr
49,00
A4088KONI SHKON NE FLOKTORE 3-7 årKONI SHKON NE FLOKTORE 3-7 år49.00 kr
49.00
A4149LEGJENDA DHE BALADA SHQIPTARE 8 - D88LEGJENDA DHE BALADA SHQIPTARE 8 - D88170.00 kr
170,00
A4148LEGJENDA DHE VENDE SHQIPTARE 8-12 årLEGJENDA DHE VENDE SHQIPTARE 8-12 år170.00 kr
170,00
A4147LEKE DUKAGJINI (Keshtjella e Ligjeve)  8-10 årLEKE DUKAGJINI (Keshtjella e Ligjeve) 8-10 år110.00 kr
110,00
A4114LIBRI IM I VOGEL, ABC,FRUTAT..,NGJYRAT.., TRUPI 4 Böc.LIBRI IM I VOGEL, ABC,FRUTAT..,NGJYRAT.., TRUPI 4 Böc.120.00 kr
120,00
A4139LILUSHJALILUSHJA49.00 kr
49,00
A4070LUAJ ME FABULAT E EZUOIT, MIU DHE LUANUI, LEOURI DHE BRESHKALUAJ ME FABULAT E EZUOIT, MIU DHE LUANUI, LEOURI DHE BRESHKA189.00 kr
189.00
A4092MAKSI DHE DHEMBI I QUMESHTIT 3-7 årMAKSI DHE DHEMBI I QUMESHTIT 3-7 år49.00 kr
49.00
A4094MAKSI MESON BICIKLETEN 3-7 årMAKSI MESON BICIKLETEN 3-7 år49.00 kr
49.00
A4137MASKI DO NJE LEPURUSH PREJ VERTETI 3-7 årMASKI DO NJE LEPURUSH PREJ VERTETI 3-7 år49.00 kr
49,00
A4138MASKI FLE TE SHTEPIA E PAULINES 3-7 årMASKI FLE TE SHTEPIA E PAULINES 3-7 år49.00 kr
49,00
A4119MESO ME SHUME, NUE PO RRITEM 5-8 ÅRMESO ME SHUME, NUE PO RRITEM 5-8 ÅR49.00 kr
49
A4118MESO ME SHUME, TRUPI I NJERIUT 5-8 ÅRMESO ME SHUME, TRUPI I NJERIUT 5-8 ÅR49.00 kr
49
A4052MOS U ZEMERO (ALBAS)MOS U ZEMERO (ALBAS)85.00 kr
85.00
A4072NASTRADINA DHE KAZANA QE LIND, KRIPA, QEROSI DHE.. 3 böckerNASTRADINA DHE KAZANA QE LIND, KRIPA, QEROSI DHE.. 3 böcker100.00 kr
100.00
A4056NGJRAT E YLBERIT (ALBAS)NGJRAT E YLBERIT (ALBAS)85.00 kr
85.00
A4079NJE HISTORI NE 10 MINUTA " HAJDUTI FATLUM" 6-8 årNJE HISTORI NE 10 MINUTA " HAJDUTI FATLUM" 6-8 år59.00 kr
59,00
A4150NJE HISTORI NE 5QYTETI QE ASKUSH NUK E NJEH 5-7 årNJE HISTORI NE 5QYTETI QE ASKUSH NUK E NJEH 5-7 år59.00 kr
59,00
A4099PERRALLA FANTASTIKE 8-10 årPERRALLA FANTASTIKE 8-10 år89.00 kr
89.00
A4100PERRALLA MAGJIKE 7-9 ÅRPERRALLA MAGJIKE 7-9 ÅR150.00 kr
150.00
A4106PERRALLA ME PRINCESHA BUKUROSHE 8-11årPERRALLA ME PRINCESHA BUKUROSHE 8-11år190.00 kr
190.00
A4081PERRALLA PARA GJUMITPERRALLA PARA GJUMIT79.00 kr
79.00
A4101PERRALLA TE ARTA 7-9 ÅRPERRALLA TE ARTA 7-9 ÅR150.00 kr
150.00
A4082PERRALLA TE SE ARDHMESPERRALLA TE SE ARDHMES79.00 kr
79.00
A4145PERRALLEZA PER FEMIJE 3 VJEC  3-5 årPERRALLEZA PER FEMIJE 3 VJEC 3-5 år90.00 kr
90,00
A4146PERRALLEZA PER FEMIJE 4 VJEC  4-7 årPERRALLEZA PER FEMIJE 4 VJEC 4-7 år90.00 kr
90,00
A4117PICA PICA VETIM PICA 7-8 årPICA PICA VETIM PICA 7-8 år55.00 kr
55
A4142PITER PANI,BOREBARDHA..,KESULEKUQIJA, ALADINI 4 böc.PITER PANI,BOREBARDHA..,KESULEKUQIJA, ALADINI 4 böc.110.00 kr
110,00
A4074POKI E PAKI MESOJNE OREN (lära dig tiden)POKI E PAKI MESOJNE OREN (lära dig tiden)70.00 kr
70.00
A4020QYTETIQYTETI90.00 kr
90.00
A4102RREFENJA ME KAFSHE 5-8 årRREFENJA ME KAFSHE 5-8 år150.00 kr
150.00
A4018SHKOLLASHKOLLA90.00 kr
90.00
A4015SHQISATSHQISAT90.00 kr
90.00
A4124TREGIME E GJYSHES (hårdomslag) 7-9 ÅRTREGIME E GJYSHES (hårdomslag) 7-9 ÅR99.00 kr
99
A4125TREGIME E GJYSHIT (Hårdhemslag) 7-9 ÅRTREGIME E GJYSHIT (Hårdhemslag) 7-9 ÅR99.00 kr
99
A4103TREGIME PER FEMIJE 6-8 årTREGIME PER FEMIJE 6-8 år150.00 kr
150.00
A4019UDHETIMIUDHETIMI90.00 kr
90.00
A4058UJI PLLUQ !UJI PLLUQ !85.00 kr
85.00
A4120VJERSHAT E SHKRONJAVEVJERSHAT E SHKRONJAVE59.00 kr
59
A4121Vlerat, MIQESIA,SINQERITETI, SAKRIFICA, ZEMERIMI.. 4 Böc.Vlerat, MIQESIA,SINQERITETI, SAKRIFICA, ZEMERIMI.. 4 Böc.180.00 kr
180
A4113VOGELUSJA , ANIJA E LEOS (5-7 år)VOGELUSJA , ANIJA E LEOS (5-7 år)95.00 kr
95
A4111VOGELUSJA , KLARA LUAN BALERINAS (5-7 år)VOGELUSJA , KLARA LUAN BALERINAS (5-7 år)95.00 kr
95
A4110VOGELUSJA , NINA LUAN DOKTORESHASH (5-7 år)VOGELUSJA , NINA LUAN DOKTORESHASH (5-7 år)95.00 kr
95
A4112VOGELUSJA ,LIZA LUAN SI MESVESE (5-7 år)VOGELUSJA ,LIZA LUAN SI MESVESE (5-7 år)95.00 kr
95
A4141ZOGU I LUMTURZOGU I LUMTUR49.00 kr
49,00