Albanska Läroböcker

//Albanska Läroböcker
Art.nrBildNamnPrisKöp
A211ABETARE PER KLASEN E PARE TE… (Dukagjini) Nytt95.00 kr
A212ABETARE PUNE (Dukagjini) Nytt70.00 kr
A210ALFABETI PERMES VARGJEVE65.00 kr
A270GJUHA SHQIPE FLETORE PUNE 8 (ALBAS)70.00 kr
A267GJUHA SHQIPE KL. 7 (ALBAS) I DGJTALIZUAR120.00 kr
A269GJUHA SHQIPE KL. 8 (ALBAS) I DGJTALIZUAR120.00 kr
A268GJUHA SHQIPE KL.FLETORE PUNE 7 (ALBAS)70.00 kr
A216GJUHA SHQIPE 10 (ALBAS)110.00 kr
A214GJUHA SHQIPE " Dukagjini"80.00 kr
A262GJUHA SHQIPE FLETORE PUNE 2 (Albas)70.00 kr
A217GJUHA SHQIPE 1190.00 kr
A261GJUHA SHQIPE 2 (Albas) I DIGJITALIZUAR120.00 kr
A263GJUHA SHQIPE 3 "Albas" I DIGJITALIZUAR120.00 kr
A265GJUHA SHQIPE 4 "Albas" I DIGJITALIZUAR120.00 kr
A266GJUHA SHQIPE FLETORE PUNE 4 "Albas"70.00 kr
A264GJUHA SHQIPE FLETORE PUNE 3 "Albas"70.00 kr
A215GJUQIPE FLETORE PUNE 865.00 kr
A226LETERSIA BASKEKOHORE SHQIPTARE90.00 kr
A225LETERSIA MODERNE SHQIPTARE95.00 kr
A260MESO, ARGETOHU DHE PERGATITU PER KL.PA.120.00 kr
A122ABETARE …mbarekombetare (Hårdomslag) Albas med (E DIGJITALLIZUAR) 1 ÅR145.00 kr
A151FLETE PUNE ABETARE …mbarekombetare Albas60.00 kr
A153FLETORE PUNE E MODELUAR (Erbj.)39.00 kr
A161150 AKTIVITETET E MIA TE PARA100.00 kr
A200FAGET ARGETUESE HOP-HOP (3-4 vjec) Nytt120.00 kr
A112NJE HAP DREJT SHKOLLES (5-6 vjec) låda +CD265.00 kr
A1409 MIQTE E MI (4-5 vjec)120.00 kr
A65ABETARE abc75.00 kr
A10ABETARE ABC (Shkup)90.00 kr
A201ABETARE..mbarekombetare 4 böcker, cd, alfabet kort395.00 kr
A160ALFABET PUZELL AV TRÄ140.00 kr
A189DITURI NATYRE 3 "Albas"70.00 kr
A197DITURI NATYRE 475.00 kr
A158EDUKATA FIGURATIVE60.00 kr
A192GJUHA SHQIPE 5 " Albas"90.00 kr
A193FLETORE PUNE GJUHA SHIPE 5 " Albas"60.00 kr
A46EDUKATA FIGURATIVE 560.00 kr
A81EDUKATA QYTETARE 560.00 kr
A194GJUHA SHQIPE 6 " Albas" I DIGJIALIZUAR120.00 kr
A195GJUHA SHQIPE FLETORE PUNE 6 " Albas"70.00 kr
A87EDUKATA QYTETARE KL. 759.00 kr
A36EDUKATA SHOQEORE 159.00 kr
A162EDUKATA SHOQERORE 155.00 kr
A56FLETORE PUNE (Per gjuhen shqipe) " ALBAS"55.00 kr
A163EDUKATA SHOQERORE 255.00 kr
A164EDUKATA SHOQERORE 355.00 kr
A165EDUKATA SHOQERORE 455.00 kr
A166EDUKATA SHOQERORE 555.00 kr
A167EDUKATA SHOQERORE 655.00 kr
A168EDUKATA SHOQERORE 755.00 kr
A169EDUKATA SHOQERORE 855.00 kr
A70EDUKATA SHOQERORE KL. 259.00 kr
A38EDUKATE FIGURATIVE 259.00 kr
A67FLETONE PUNE E MESIMIT TE SHKRIM -59.00 kr
A12FLETORE PUNE (per mesimin e gjuhe sh.) Shkup40.00 kr
A198FLETORE PUNE GJUHA SHQIPE 7 " Albas"60.00 kr
A188FLETORE PUNE GJUHA SHQIPE 360.00 kr
A191FLETORE PUNE GJUHA SHQIPE 460.00 kr
A172FLETORE PUNE GJUHA SHQIPE 860.00 kr
A173FLETORE PUNE GJUHA SHQIPE 960.00 kr
A14FLETORE PUNE NGA GJUHA SHQIPE 5 (Shkup)65.00 kr
A18FLETORE PUNE NGA GJUHA SHQIPE 7 (Shkup)65.00 kr
A20FLETORE PUNE NGA GJUHA SHQIPE 8 (Shkup)65.00 kr
A94FLETORE PUNE PER GJUHEN SHQIPE 3 " ALBAS"55.00 kr
A27FLETORE PUNE PER GJUHEN SHQIPE 660.00 kr
A103FLETORE PUNE PER GJUHEN SHQIPE 760.00 kr
A184FÖRSTA BILD PUZELL AV TRÄ130.00 kr
A203GJEOGRAFIA GJIMNAZI (12-13)90.00 kr
A100GJUHA SHQIPA 1 *ALBAS*75.00 kr
A187GJUHA SHQIPE 3 "Albas"85.00 kr
A190GJUHA SHQIPE 485.00 kr
A83GJUHA SHQIPE 665.00 kr
A174GJUHA SHQIPE 890.00 kr
A175GJUHA SHQIPE 990.00 kr
A51GJUHA SHQIPE 9 (dukagjini)85.00 kr
A155GJUHA SHQIPE DHE LETERSIA 10 (ALBAS)120.00 kr
A124GJUHA SHQIPE DHE LEXIMI 4 (Albas)80.00 kr
A126GJUHA SHQIPE DHE LEXIMI 5 (Albas)80.00 kr
A08GJUHA SHQIPE FLETORE PUNE 460.00 kr
A60GJUHA SHQIPE FLETORE PUNE 565.00 kr
A142GJUHA SHQIPE KL. 7 (ALBAS)85.00 kr
A88GJUHA SHQIPE KL. 8 (dukagjini)85.00 kr
A21HISTORIA 775.00 kr
A58HISTORIA 875.00 kr
A52HISTORIA 975.00 kr
A156HISTORIA E SHQIPTAREVE 1290.00 kr
A137HISTORIA KL. 675.00 kr
A129LETERSIA BASKEKOHORE 1390.00 kr
A115LETERSIA E VJETER DHE E MESJETES KL. 1085.00 kr
A92LETERSIA E VJETER SHQIPE KL.1085.00 kr
A26LETERSIA MODERNE SHQIPTARE KL. 1295.00 kr
A57LETERSIA ROMANTIKE SHQIPTARE KL. 1185.00 kr
A128LEXIMI 8 (Albas)80.00 kr
A75LEXIMI GJUHE SHQIPE DHE LETERSI 465.00 kr
A98LEXIMI GJUHE SHQIPE DHE LETERSI 565.00 kr
A69LEXIMI KL.265.00 kr
A72LEXIMI KL.365.00 kr
A89LEXIMI LETAR 865.00 kr
A50LEXIMI LETAR 975.00 kr
A170LEXIMI LETRAR 680.00 kr